Hypnoterapi

– vägen till ett liv i bättre balans och harmoni!

I terapi med hypnos som grundtillstånd avhjälps många olika sorters problem som ångest, depression, utmattningssyndrom, stress, oro, svartsjuka, ilska, sorg, fobier, magbesvär, sömnsvårigheter, låg självkänsla, dåligt självförtroende, alkoholproblematik, rökning, viktproblem, ätstörningar, förlossningsrädsla, scenskräck och mycket mera.

Det finns ingen anledning att du skall behöva lida av något som pågår inom dig men utanför din kontroll. Förutsättningen är att du är villig att ägna lite tid, pengar, energi samt en gnutta självdisciplin för att bli fri från dina problem.

Varför är hypnoterapi en så effektiv terapimetod?

Hypnoterapi kan på ett imponerande sätt hjälpa dig att permanent bli fri från ditt problem genom hypnosens unika fördelar.

Det som gör hypnosen till ett så framgångsrikt sätt att bedriva terapi på är det faktum att du i det hypnotiska tillståndet kommer förbi dina inre blockeringar och når ner i ditt undermedvetna, den plats där alla bortträngda och bortglömda minnen och känslor finns lagrade sedan tidig barndom. Eftersom det är det undermedvetna som styr hur du känner dig från dag till dag och hur du reagerar, tänker och förhåller dig till allt som sker i ditt liv så är det i det undermedvetna som förändringen måste ske – om det ska ge en bestående effekt.

Vare sig det är ett problem som kräver djupare analys eller ett problem av enklare karaktär som kan avhjälpas med suggestionsterapi så är hypnoterapi en imponerande effektiv metod.

Nedan följer några exempel på vad jag kan hjälpa dig med:

  • Ett friskare liv om du är sjuk och lider av t.ex. magbesvär, utmattningssyndrom, stresshuvudvärk m.m.
  • Ett hälsosammare liv om du vill sluta röka eller snusa, dra ner på godiset eller alkoholen, eller hantera din vikt.
  • Ett friare liv om du t ex är bunden av nedstämdhet, ångest, oro, svartsjuka, social fobi, övriga fobier, dålig självkänsla eller annan känslomässig obalans.
  • Ett lugnare och mer balanserat liv om du har lätt för att stressa upp dig, svårt att varva ner och riskerar att gå in i väggen.

Hypnoterapi är ett samlingsnamn för olika terapiformer som sker i hypnos.

Välkommen till ett nytt liv!

”Jag är så tacksam för min hypnossession med Micke, helt fantastisk! Jag kom in i detta sköna tillstånd snabbt och där löste vi upp gammalt svek och mörka tankar kring en f.d kärlek som jag gått och burit på länge. Det kändes helt underbart att i hypnos få prata med honom och förlåta allt som varit, jag kände mig så hel när jag därifrån. Tusen tack Micke för den fina människa du är, tack vare dig och hypnosen har jag fått lära känna mig själv på ett nytt sätt.”